Plates, Clamps & Brackets


Quick Release Plaat
Benro beschikt over een ruim assortiment snelwisselplaten, geschikt voor alle camera's en telelenzen. De cameraplaten zijn bovenop v.z.v. antislip materiaal en worden geleverd met één of meerdere schroeven ter bevestiging. De lensplaten worden zonder antislip geleverd en incl. aanslag.
 

Quick Release Clamp
De quick release clamps van Benro uit de QRC serie zijn, ook wel quick shoes genoemd, worden meestal gemonteerd op een balhoofd zodat er arca-swiss compatible wisselplaten op het balhoofd gemonteerd kunnen worden. De Quick Release Clamps klemmen de wisselplaat middels een schroef en zijn voorzien van uitsparingen om uitglijden van de platen te voorkomen. De QRC clamps van Benro zijn niet voorzien van schroefdraad in de boring, dit is belangrijk bij eventueel ombouwen op uw huidige balhoofd.
 

Lens Brackets
Lens brackets zijn speciaal ontworpen voor de grotere lenzen die gebruikt worden op een videokop.
 

Lens Replacement Foot
Door gebruik te maken van een Lens Replacement Foot ontstaat er een verbeterde balans waardoor deze stabieler op een statief staat. De Lens Replacement Foot's beschikken tevens over twee 3/8" statiefaansluitingen aan de onderkant en er worden twee 3/8" naar 1/4" adapters meegeleverd.
 

2018 FotoVideoRetail