Statiefkit


Active
Onze instapmodellen voor beginnende fotografen. Een zeer compacte aluminium constructie met sterke magnesium spider; licht maar toch stevig. Een metalen balhoofd, met Quick Release-plaat, en slechts één knop om te vergrendelen
 

iStudio
De iStudio-statieven voor de gevorderde fotograaf. De iStudio-kits zijn uitgerust met een balhoofd uit de IH-serie of een drieweg-hoofd uit de HD-serie. Door de afneembare monopod heeft u extra flexibiliteit; twee verschillende ondersteuningen in één product. Alle iStudio-statieven worden geleverd in een draagtas met schouderband.
 

iTrip
De compacte statiefkit: de iTrip. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met een magnesium gegoten legering. Het statief wordt compleet geleverd met een balhoofd met waterpas en een universele wisselplaat. De poten kunnen 180 graden naar boven worden geklapt. Hierdoor is het statief in ingeklapte toestand zeer klein.
 

Slim
De slimme statieven met een zeer compacte spider waardoor deze heel compact zijn mee te nemen. Voor systeemcamera's en kleine DSLR's
 

Travel Angel
De meest uitgebreide compacte reisstatieven van Benro. In aluminium of carbon; licht maar toch heel stevig. Er kan een keuze worden gemaakt uit een balhoofd uit de B- of uit de V-serie. Door de speciaal geconstrueerde spider kunnen de statiefpoten 180 graden worden omgeklapt. Hierdoor is de ingeklapte lengte uiterst klein en is het statief daardoor gemakkelijk mee te nemen.
 

Velocity
Reisstatieven voor de fotograaf die op zoek is naar meer functionaliteit. In aluminium of carbon, met een sterke spider van magnesium. Met een balhoofd uit de IB- of uit de IH-serie. De statiefpoten kunnen 180 graden worden omgeklapt. Hierdoor is het statief gemakkelijk mee te nemen. Alle Velocity statieven worden geleverd met een luxe draagtas met schouderband.
 

iTravel
Het ideale reisstatief voor de gevorderde fotograaf die veel mogelijkheden wil! Zowel de carbon- als de aluminium-versie is uitgerust met een sterke spider van Magnesium en wordt standaard geleverd met het Benro IB2 balhoofd.
 

2018 FotoVideoRetail