Statiefkoppen


Balhoofd B-Serie
Benro's professionele balhoofden in de B-serie hebben aparte 'lock' en 'drag'-knoppen voor een optimale controle. Magnesium alloy componenten garanderen een perfecte werking en een laag gewicht.
 

Balhoofd V-Serie
Benro's V serie balhoofden hebben de 'lock' en 'drag' functie in één knop zitten en zorgt voor een optimale en snelle controle. Het balhoofd is compact maar toch met een krachtig draagvermogen.
 

Balhoofd G-Serie
Benro's professionele balhoofden de G-serie hebben de 'lock' en 'drag' functie in één knop zitten en zorgt voor een optimale en snelle controle. Voorkomt misverstand in de knop.
 

Balhoofd IH-Serie
Een balhoofd met één grote knop voor alle functies. Snel en trefzeker de camera ontgrendelen, positioneren en weer vergrendelen. De snelkoppeling is Arca-Swiss compatible.
 

3Weg-kop
De 3 weg-hoofden van Benro zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen die met zeer precieze bewerkingen een betrouwbaar statiefhoofd vormen. Alle hoofden zijn handmatig geassembleerd en gecontroleerd door de kwaliteitscontrole. Een degelijke statiefkop die werkt onder extreme omstandigheden.
 

Geared Head
Een geared head stelt u in staat om met uiterste precisie elke as afzonderlijk in te stellen. De ideale kop voor landschaps-, architectuur en interieurfotografen.
 

Gimbal
Gimbal Heads zijn special ontworpen en geproduceerd voor het gebruik van telelenzen. Je kunt gemakkelijk een bewegend voorwerp volgen zonder stabiliteit te verliezen. Benro heeft diverse soorten zwenkkoppen, van een side-kick tot een zeer geavanceerde GH3. Allen geleverd incl. arca-swiss compatible lensplaat.
 

Macro-kop
De kop voor de macrofotograaf! Doormiddel van een tandwieltje in het kopje en aan de Arca-Swiss snelwisselplaat maakt dit kopje het mogelijk om per millimeter nauwkeurig naar voor en naar achter en van links naar rechts te bewegen.
 

2018 FotoVideoRetail