Statief


Adventure
De Adventure is het statief in het klassieke ontwerp, geschikt voor iedere fotografiestijl. De Adventure's zijn één van de lichtste statieven in de markt, onder andere door het gebruik van magnesium onderdelen, zoals de verbeterde spider. Alle Adventure statieven worden geleverd in een draagtas met schouderband.
 

Mach3
De geavanceerde statieven volgens het klassieke ontwerp. Geschikt voor elk gebruik binnen- of buitenshuis. De Mach 3 is uitgevoerd in aluminium of in een 9-laags carbon. De Mach 3 wordt geleverd met korte middenkolom. Alle Mach 3 statieven worden geleverd met verwisselbare rubberen pootjes en spikes. Een luxe draagtas met schouderband wordt er vanzelfsprekend bij geleverd.
 

Classic
Voor de fotografen die een sterk en degelijk statief wensen met middenkolom, waarbij de drie poten in hoek versteld kunnen worden en waar verder niet teveel opties op zitten die stabiliteit doen verliezen, adviseert Benro de Classic Statieven.
 

System Goplus
Is macro fotografie uw passie? Dan biedt Benro u een ideaal statief waarbij de middenkolom niet alleen omgekeerd kan worden maar ook in diverse standen gekanteld en gedraaid kan worden. Dicht bij de grond fotograferen of lastige hoekjes met statief bereiken is hierdoor toch mogelijk.
 

Flex
Is macro fotografie uw passie? Dan biedt Benro u een ideaal statief waarbij de middenkolom niet alleen omgekeerd kan worden maar ook in diverse standen gekanteld en gedraaid kan worden. Dicht bij de grond fotograferen of lastig hoekjes met statief bereiken is hierdoor toch mogelijk.
 

Combi
Het statief voor het zwaardere werk. Wanneer het écht stabiel moet zijn, dan neem je een statief zonder middenkolom. Met het hoog draagvermogen, de extra sterke spider, uitstekende stabiliteit en perfecte balans biedt dit statief de mogelijkheid om met ultra telelenzen en zeer groot formaat camera's te werken.
 

HiHat
Oorspronkelijk bedoeld als videostatief, maar door zijn lage hoogte en kort pootjes ook veel gebruikt door de macrofotograaf: de Hi Hat. Met het hoog draagvermogen, de extra sterke spider, uitstekende stabiliteit en perfecte balans biedt dit statief de mogelijkheid om met ultra telelenzen en zeer groot formaat camera's te werken.
 

Macrostatief
Speciaal ontworpen voor de macofotograaf: laag, compact en sterk.
 

2018 FotoVideoRetail