Grijsfilter (ND)


Grijsfilter (ND) glas
Master Series Grijsfilter vierkant voor filterhouders
De Benro grijsfilters (ND-filters) zijn gemaakt van superglad gepolijst HD-glas (Schott B270) en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.
De filters zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes
 

Grijsfilter (ND) resin
Universal Series Grijsfilters
De Benro Universal grijsfilters zijn gemaakt van de beste kwaliteit resin en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.
De filters zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes
 

Grijsfilter (ND) schroef
Grijsfilters rond, schroeffilter
De Benro grijsfilters (ND-filters) zijn gemaakt van superglad gepolijst HD-glas en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.
De filters zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes
 

2018 FotoVideoRetail