Foto

 Active Statief kit
Complete statieven als kit, in diverse varianten. De statiefkop is perfect afgestemd op het statief. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken of iets bij elkaar past.
 Adventure AL Series 2 Tripod, 3 Section, Flip Lock
Voor de veeleisende fotograaf: losse statieven die kunnen worden gecombineerd met reeds bestaande koppen, of een specifieke Benro-kop, geheel naar uw wens. Van traditionele statieven tot zeer robuuste statieven zonder middenkolom.
  Balhoofd B0
Benro heeft een uitgebreid assortiment aan statiefkoppen. Van balhoofd tot Gimbal. Voor iedere fotograaf.
 Monopod Adventure Aluminium 3-Serie, 4 Secties, Clipsluiting
Voor een stevige steun in een situatie waar veel beweging nodig is; de monopod. De Benro monopods zijn leverbaar in verschillende lengtes, in carbon of aluminium, met draai- of clipsluiting. Alle monopods zijn voorzien van een meedraaiende rubberen voet. Dit voorkomt het weg glijden van de monopod als deze onder een schuine hoek wordt gebruikt.
  Monopodkop DJ80
Speciaal voor gebruik op een monopod biedt Benro twee soorten Monopod Hoofden waarvan één type geleverd wordt incl. arca-swiss compatible wisselplaat. Zoals alle andere Benro statiefkoppen zijn ook deze met uiterste precisie gefabriceerd en hebben een extreem licht design.
  Panning Clamp PC1
Speciaal voor de fotograaf die wijdse blikken graag omzet in grootse panorama's heeft Benro een aantal zeer gespecialiseerde producten. Tools die het maken van een panorama vergemakkelijken en het stitchen van foto's kinderspel laten zijn.
  Snelwisselplaat PH07 - voor BH0 en BH00
Benro beschikt over een ruim assortiment accessoires voor haar producten, zoals bijvoorbeeld snelwisselplaten, geschikt voor alle camera's en telelenzen. De cameraplaten zijn bovenop voorzien van antislip materiaal en worden geleverd met één of meerdere schroeven ter bevestiging. De lensplaten worden inclusief aanslag, zonder antislip geleverd.
  Extra Korte Middenkolom ASC0
Voor een groot aantal Benro statieven zijn losse, extra korte middenkolommen optioneel verkrijgbaar. Hierdoor kan men de minimale hoogte van een statief aanzienlijk verkleinen zodat man nagenoeg vlak op de grond kan fotograferen. De middenkolommen zijn verkrijgbaar in aluminium of carbon en worden standaard inclusief topplaat geleverd.
 BK10 Selfie Stick
Van het kleinste tafelstatiefje tot een slimme selfie stick die ook als statief kan dienen.
  Extra Korte Middenkolom ASC0
Diverse producten, speciaal voor de macrofotograaf

2018 FotoVideoRetail