Filters

 Polarisatiefilter
Schroeffilters in diverse varianten en maten: UV-filters, CPL/Polarisatiefilters en grijsfilters.
 Filterhouder incl. FH75R67
Het 75-mm filtersysteem van Benro is gebaseerd op een 67mm polarisatiefilter en is geschikt voor lenzen die een filtermaat van 37 t/m 67mm hebben.
 Filterhouder met Lensring 82mm & Step Down 82-77mm
Het 100-mm filtersysteem van Benro is gebaseerd op een polarisatiefilter van 82 of 95mm en is geschikt voor lenzen die een filtermaat van 49 t/m 95mm hebben.
 Filterhouder
Voor de ultra wide angle-lenzen. Het 150-mm filtersysteem van Benro voor: de Nikon 14-24, Canon 14, Sigma 12-24, Tamron 15-30 of de Canon TS-E 17.
 Filterhouder
Voor de extreme groothoek zoals de Canon 11-24 is het 170mm filtersysteem geschikt.
Bespaar op uw investeringen en maak met behulp van step down ringen uw filtersysteem geschikt voor kleinere diameters.
 Polarisatiefilter
Polarisatie-filters in diverse filterdiameters
Vlak gepolijst HD-glas. Ultra-dun Schott B270. Japanse polarisatie-coating. 16-laags ULCA-coating. Krasbestendig. WMC-coating.
 Grijsverloopfilter
De Benro grijsverloop-filters zijn gemaakt van HD-glas (Schott B270) en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.
De filters zijn verkrijgbaar als Soft-edged, Hard-edged en Reversed-edged.
 Grijsfilter
De Benro grijsfilters (ND-filters) zijn gemaakt van superglad gepolijst krasvast HD-glas (Schott B270) en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken. De filters zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes.
 UV-Filter
UV-filters in diverse filterdiameters
Ultra vlak HD-glas. Absorbeert UV-straling. Beschermt het frontelement van de lens. 16-laags ULCA-coating. Krasbestendig glas. WMC-coating.
 Beschermtas voor 75mm-filtersysteem
Diverse accessoires voor uw filtersysteem

2017 FotoVideoRetail