Video

 KH25N Video statief en videokop met 60mm kom,  Dual Stage poten met 3 secties en draaisluitingen.
Perfect op elkaar afgestemde sets van videostatieven en videokoppen. Een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, waarbij er voor ieders wens wel een set verkrijgbaar is.
  Aero2 Travel Video Statief Kit A1883FS2C
Zeer lichte en gemakkelijk draagbare videostatieven. Bedoeld voor de reizende filmer, maar ze bieden uiteraard ook in andere omstandigheden voldoende steun voor mooie opnames.
  Videokop S2
De mooiste videobeelden kunnen alleen worden gemaakt met een perfecte videokop. Heeft u al een videostatief, of wilt u uw fotostatief gebruiken om te filmen? Dan kan een losse videokop een mooie oplossing zijn.
Daarnaast zijn deze koppen natuurlijk ook perfect te gebruiken op onze sliders of jibs.
  Video Monopod Kit A48FDS4
Voor de mobiele filmer: de Benro Video Monopod. In sommige situaties is een videostatief niet de beste oplossing en wil je meer mobiliteit en flexibiliteit. In zo'n geval is een Video Monopod een mooie oplossing. Deze monopods zijn compact, licht en erg populair bij sport- of outdoor-evenementen
 BL75 75mm Half Ball Adapter
Hi Hat's. Ideaal om laag bij de grond te filmen, met de zwaarste apparatuur. Maar ook de macrofotograaf zie je steeds vaker met een Benro Hi Hat werken.
 MoveOver4  45mm Wide Aluminum Rail 600mm Slider (No Case) - A04S6
Bij het maken van een video of film is de verandering van camerastandpunt een veelgebruikte techniek om visueel interessante beelden te maken, emotie uit te drukken of om diepte weer te geven. Deze verandering in camerastandpunt moet uiteraard zo vloeiend als mogelijk worden uitgevoerd. Bij deze techniek kan een slider of een jib worden ingezet. Benro levert hoogwaardige sliders en jibs.

Jib

 
 MoveUp4 Travel Jib with 4kg Capacity (Incl. Case) - A04J18
Voor de mooiste vloeiende verticale bewegingen is een Jib een onmisbaar gereedschap. Geef extra waarde aan uw opnames met een professionele Jib!
  LANC Remote RM25X
Benro heeft diverse accessoires om de mogelijkheden van haar videoproducten nog verder uit te breiden.

2018 FotoVideoRetail